Categorieën

Nagelstudio sets

#floor

Nagel Starter Kits - Krijg salonsmooie nagels met onze Gellak starterset voor thuisgebruik

Nagels zijn een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van een vrouw, en met onze nagelset kun je mooie nagels thuis krijgen in plaats van een salon te bezoeken. Onze set is ontworpen om je de ultieme nagelbehandeling te geven met gel, acryl en gellak. Nagelsets voor het maken van gellak, gel-nagels en acrylnagels zijn een must-have voor iedereen die salonsmooie nagels thuis wil hebben. Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een perfecte nagelbehandeling, van nagellak tot UV-licht en nageldrogers.

Maak mooie gel-nagels met onze starterset

Gel-nagels zijn een populaire methode om duurzame en glanzende nagels te krijgen die wekenlang meegaan. Gel-nagels zijn een combinatie van een gel-mix en UV-licht, die de nagels mooi en duurzaam maken. Het is een eenvoudige en snelle manier om lange, mooie nagels te krijgen, zonder je zorgen te hoeven maken over gescheurde of beschadigde nagels.

Voor degenen die de klassieke Franse manicure willen, kan gel-nagellak een goede oplossing zijn. Gel-nagellak is een mix tussen traditionele nagellak en gel-nagels en geeft een zachtere, meer flexibele oppervlakte.

Duurzaam resultaat met acrylnagels

Acrylnagels zijn een andere populaire methode om lange, mooie nagels te krijgen. Acrylnagels zijn gemaakt van een mengsel van poeder en vloeistof, die op de nagels worden aangebracht en onder UV-licht worden gedroogd. Het resultaat zijn mooie, sterke en duurzame nagels.

Over onze nagelsets

Onze nagelset bevat alles wat je nodig hebt voor een perfecte nagelbehandeling. Je krijgt een nageldroger en UV-licht om je gellak of gel-nagels te ondersteunen. De nagellak in de set is gellak die een perfect resultaat geeft met een langere houdbaarheid dan traditionele nagellak.

Voordelen van het gebruik van onze nagelset: Onze nagelset voor thuisgebruik is een eenvoudigere en goedkopere manier om salonsmooie nagels te krijgen. Je bespaart tijd en geld omdat je geen salon hoeft te bezoeken, en het resultaat is nog steeds fantastisch.

Gel Polish

Onze gel polish is een vorm van gel-nagellak die gemakkelijk aan te brengen is en een mooi en duurzaam resultaat geeft. Met onze gel polish kun je Franse nagels krijgen die tot drie weken meegaan.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De UV Led lamp is uitgerust met 3 uithardingstijden: 30 seconden, 60 seconden, en constant. Gebru..
€ 53,00 € 39,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Ben je het zat om te lang te wachten tot je nagellak droog is? Dan heb je deze compacte, maar zeer e..
€ 27,00 € 19,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Mooie mini nagel droger met LED UV-lamp - voor thuisgebruik. De lamp is compact en praktisch en past..
€ 26,00 € 19,95
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Clavier Nail Starter Kit met UV-nageldroger is de ultieme beginnersset voor hybride nagels. Deze set..
€ 45,00 € 39,00
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Complete starterskit om hybride/gelnagels te maken voor beginners. Begin eenvoudig met het maken van..
€ 49,00 € 44,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Praktische en handige nageldroger, die met een constante luchtstroom ervoor zorgt dat uw nagels/nage..
€ 19,95 € 16,95
De LED Compact Nail Dryer is super snel en efficiënt voor het uitharden van LED gel nagellak. Het zo..
€ 26,00 € 19,95