Categorieën

Knipscharen

#floor

Kappersschaar van goede kwaliteit tegen goede prijzen


Bij Fashiongirl vind je een selectie kappersscharen, waar we zowel de klassieke allround kappersscharen hebben als een selectie uitdunnende scharen. Onze scharen zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een scherpe snede. Onze scharen zijn zowel voor de ervaren kapper, maar zijn ook een goede aanbieding voor een nieuwe start-up die geen fortuin neerlegt voor een goede schaar. Bestel je kappersschaar online en we versturen het dezelfde dag nog!

#floor

Kappersschaar voor de thuiskapper!


Je kunt gemakkelijk thuis haren knippen zonder veel geld uit te geven aan een kapper. Dit vereist slechts een beetje apparatuur en een beetje oefening. Bij ons vind je kappersscharensets waarin alles zit wat je nodig hebt: een allround schaar en een zogenaamde effilerschaar. Onze populaire effiler-schaar is een uitdunschaar die 25-30% van het haar verwijdert. Dit verlicht zwaar haar en zorgt voor een mooie lichtheid in het haar. Met onze klassieke allround knipschaar knip je scherp en laat je een scherpe rand achter. De populaire dunnere schaar daarentegen wordt gebruikt wanneer je structuur en speling in het haar wilt.

Bekijk ook ons ​​grote aanbod aan andere kappersartikelen

Soorten knipscharen

Fashiongirl bied verschillende knipscharen voor zowel beginners, thuiskappers en professionele kappers. Natuurlijk heeft elke kapper een normale kapperschaar nodig, maar bij Fashiongirl kun je ook een effileerschaar bestellen. Effileerscharen zijn speciaal ontworpen om het haar uit te dunnen. Zo heeft het één kant met een snijblad en één kant met grove vertandingen, waardoor het haar voorzichtig wordt uitgedunt. Het is ook mogelijk om een set met scharen te kopen met of zonder houder. 

Knipscharen onderhouden

Om de levensduur van je scharen te behouden is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Dit is geen grote opgave, maar het zal je veel meer plezier tijdens het knippen opleveren! Zo houd je je scharen het langst mooi:
  • Als je klaar bent met knippen (1 knipbeurt of 's avonds als je meerdere mensen op een dag knipt) is het belangrijk dat je je scharen afveegt met een droge doek. Op deze manier verwijder je alle haarresten en verzorgingsproducten van je schaar.
  • Natuurlijk knipt een soepele schaar het fijnst. Je schaar blijft soepel door het te verzorgen met olie. Druppel 1x per week een beetje olie rondom de schroeven en scharen. Je zult zien dat de schaar zijn soepelheid behoud.
  • Het kan zijn dat de schroeven van de schaar losraken. Zorg ervoor dat deze altijd met de juiste strakheid zijn aangedraaid. Te losse schroeven zullen het haar doen dubbelslaan en te strakke schroeven zullen het knippen stroef maken. Als je schaar goed is afgesteld raden we je aan om niet met de schroeven te gaan experimenteren!
  • Het wordt aangeraden om je schaar 1x per jaar te laten slijpen en conditioneren bij een specialist. Het is belangrijk dat dit door een vakkundig persoon gedaan wordt. Het zorgt ervoor dat je schaar wil knipt als nieuw.

 
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
2 professionele luxe kwaliteitsvolle stalen haarscharen. De set bestaat uit 1 haarschaar en 1 uitdun..
€ 39,00 € 24,95
Gebaseerd op 9 beoordeling(en).
2 professionele luxe kwaliteitsvolle stalen haarscharen set in etui. De set bestaat uit 1 haarschaar..
€ 59,00 € 29,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Professionele hoogwaardige schaar van staal. Speciaal gesneden messen maken de schaar perfect voor h..
€ 29,00 € 19,00
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Professionele uitdunschaar voor een professionele knipbeurt thuis. Gebruik de dunner wordende schaar..
€ 19,00 € 15,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Knip je pony zelf scherp en steil met deze kappersset van HairTools. Snijd perfect schuin of recht. ..
€ 3,00
UNIQ Kappersschaar Set voor Thuisgebruik inclusief Kapperscape Je krijgt veel waar voor je geld met..
€ 65,00 € 35,00
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Deze effilerschaar heeft 26 tanden voor het uitdunnen. De schaar is ergonomisch ontworpen en ligt pe..
€ 26,00
Nature Hair Nature Ronde borstel door wild zwijn (Boar Bristle) van TBC Pro. Ronde borstel met diago..
€ 26,00
De hoge kwaliteit van terreur. Deze verdunnende effectoras heeft 26 tanden voor het verdunnen. De sc..
€ 39,00
De hoge kwaliteit van terreur. Deze verdunnende effectoras heeft 26 tanden voor het verdunnen. De sc..
€ 26,00