Categorieën

Gezichtsreinigingsborstels

De gezichtsreinigingsborstels van Fashiongirl geven je een gezondere en mooiere huid. Verstopte poriën en mee-eters zijn verleden tijd met deze grondige reiniging. Maak je huid schoon met een elektrische gezichtsborstel en voel het verschil. Een gezichtsborstel masseert zachtjes je huid en verwijdert dode huidcellen, evenals vuil, olie en make-upresten. Je huid zal glad en heerlijk aanvoelen en na enige tijd zullen rimpels verminderen. Dit zijn de beste gezichtsreinigers voor een gezondere en mooiere huid.

#floor
 

Waarom een gezichtsborstel gebruiken?

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen, zeker als je vaak make-up draagt. Vaak zijn reinigingsproducten, zoals lotion en gels niet voldoende om de poriën diep te reinigen. Make-up resten die achterblijven op je huid zijn een van de grootste oorzaken van het ontstaan van mee-eters en puistjes. Het regelmatig gebruiken van een elektrische gezichtsborstel zorgt voor een stralende, gladde en zachte huid. 


Hoe werkt een elektrische gezichtsborstel?

Met behulp van trillingen en ronddraaiende bewegingen wordt de huid door een elektrische gezichtsborstel diep gereinigd. De trillende rotaties zorgen voor een snellere bloedsomloop, waardoor je huid diep van binnen goed gevoed wordt. Dit gaat huidveroudering tegen en laat de huid stralen. Daarnaast zorgt de trillende en draaiende borstelkop voor een diepere reiniging dan wanneer je alleen een doekje of en watje gebruikt. Het verwijderd meer overtollig talg, dode huidcellen en voorkomt verstopte poriën. Naast de reinigende functie neemt de huid na het gebruik van de borstel verzorgingsproducten beter op. Dagcrèmes, nachtcrèmes en lotions kunnen hierdoor beter hun werk doen. 


Hoe gebruik je een elektrische gezichtsborstel?

Zorg ervoor dat je huid voor het gebruik van de borstel al gereinigd is, zorg dus dat je gezicht make-up vrij is en maak je gezicht vervolgens nat. Gebruik een reiniginsproduct naar keuze, dit kan een gezichtsgel of zeep zijn, of een product dat speciaal bij de borstel is bijgeleverd. Sommige borstels hebben verschillende standen. Het is een goed idee om met een zachte stand te beginnen en te kijken hoe je huid hierop reageerd. Maak vervolgens met de borstel draaiende bewegingen over het gezicht, vooral plekken zoals de kin, voorhoofd en wangen zijn van belang. Neem voor elk gebied ongeveer 15 seconden de tijd, je bent dus als je het goed doet niet langer dan een minuut kwijt. Spoel je gezicht vervolgens af met lauw/warm water en verzorg het met je favoriete verzorgingsproducten.


Voordelen van een elektrische gezichtsreinigingsborstel

  • Je gezicht wordt grondig en diep gereinigd
  • Het voelt aan als een massage 
  • Verzorgingsproducten worden beter opgenomen door de huid
  • Ze hebben verschillende opzetstukken en standen, waardoor de geschikte reiniging er altijd tussen zit
  • De borstels zijn draadloos en makkelijk zelf te gebruiken
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Facial Cleansing Brush® reinigt de huid effectief, maar ook op een voorzichtige manier. U kunt vo..
€ 42,00 € 25,00
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Krijg een zachte en schone huid met de 5-in-1-gezichtsborstel (model: AE-8782). De gezichtsborstel m..
€ 45,00 € 19,00
Fijne siliconen gezichts borstel/pad om het gezicht te reinigen. Voordelen van de gezichtsborstel..
€ 5,00 € 3,99
Super Cleanse elektrische gezichtsborstel in wit. De gezichtsborstel geeft je gezicht een zachte pee..
€ 39,00 € 30,00
De borstel is één van de beste gezichtsreinigers van de wereld! Krijg super snel een gezondere huid ..
€ 39,00 € 15,00
Deze zachte gezichtsreinigingsborstel reinigt de huid grondig. De borstel zorgt ervoor dat je een za..
€ 9,00 € 7,00